16 Хімічна та біоінженерія

Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів (Магістр)

Найважливіше про освітню програму (конкурсну пропозицію)

Інститут / Факультет:

Галузь знань:

16 Хімічна та біоінженерія

Спеціальність:

161 Хімічні технології та інженерія

Ступень вищої освіти:

Магістр (освітньо-науковий рівень), Магістр (освітньо-професійний рівень)

Тривалість навчання:

1 рік 4 місяці, 1 рік 9 місяців

Форма навчання:

Денна, Заочна

Вид фінансування:

Бюджет, Контракт

Випускаюча кафедра:

Кафедра органічного синтезу та нанотехнологій

Детальніше про освітню програму (конкурсну пропозицію)

Про освітню програму:

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів (Магістр)”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *