181 Харчові технології

Рубрики Інформація
Опис Спеціальність спрямована на підготовку висококваліфікованих хіміків-технологів харчової промисловості. Орієнтована на отримання поглиблених знань з фундаментальних, загальноінженерних дисциплін, управління технологічними процесами, а також основних аспектів економічної діяльності підприємств харчової промисловості. Універсальність спеціальності обумовлена єдиним підходом щодо організації виробництва на різноманітних підприємствах і базується на ґрунтовному опануванні комплексу спеціальних дисциплін.
Форма навчання Денна Заочна
Кількість місць (бюджет)* 27 4
Загальна кількість місць 180 30
Вартість навчання за контрактом (грн./рік) 9900 4900
Вступні випробування
  1. Українська мова та література.
  2. Біологія.
  3. Математика, або Іноземна мова.
Спеціалізації
Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел
Технології продуктів бродіння і виноробства