10 додаткових переваг НТУ "ХПІ"
Спеціальність Харчові технології
Оберіть освітню програму для того, щоб дізнатися більше про конкурсні пропозиції (КП) та профілізації.
В Вашому персональному електронному кабінеті Ви знайдете такі самі освітні програми:
Показано один результат
-
Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства (Магістр)
Освіта, яка гарантує роботу в найбільш розвинених сегментах харчової промисловості України. Спробуйте себе у виробництві основних видів харчових продуктів та напоїв, розробці нових технологій і дослідженнях в цій області.
Посилання (магістр):
- Інструкція по вступу до магістратури
- Ліцензійний обсяг та вартість навчання
- Етапи та дати вступної кампанії до НТУ “ХПІ”
- Правила прийому до НТУ “ХПІ”
- Корисні посилання для абітурієнтів
Дивіться актуальні спеціальності та освітні програми 2024 року
Вступ 2024