161 - Хімічні технології та інженерія

Технології органічних речовин, харчових добавок та косметичних засобів (магістр)

Освітня програма «Технології органічних речовин, харчових добавок та косметичних засобів» складається з двох спеціалізацій (блоків вибіркових дисциплін):

  • Хімічні технології органічних речовин.
  • Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів.

 

 

Посилання (магістр):

Дивіться актуальні спеціальності, освітні програми та конкурсні пропозиції 2019 року

Вступ 2019
Шифр: 161.10M Галузь знань, Спеціальність: Вступ:

Оберіть спеціалізацію:

Назва спеціалізації:
  1. Хімічні технології органічних речовин
  2. Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів
Контакти:
  • Кафедра: «Органічного синтезу і нанотехнологій»
  • Адреса: НТУ «ХПІ», вул. Кирпичова, 2, Харків, 61002 Технічний корпус, 3 поверх, 15 к.
  • Тел.: 057-707-61-41, 050-301-97-02, 096-791-03-64
  • Web-сайт: http://web.kpi.kharkov.ua/nanochem/
  • e-mail: krichkovska@kpi.kharkov.ua
Завідувач кафедри:

Професор, доктор біологічних наук Кричковська Лідія Василівна

Освітньо-кваліфікаційні рівні випускників:
  • Магістр (освітньо-професійний рівень 1,4 роки)
  • Магістр (освітньо-науковий рівень 1,9 роки)
  • Доктор філософії (PhD)

 

Детальна інформація про освітню програму:

Інститут / Факультет:

Галузь знань:

16 Хімічна та біоінженерія

Спеціальність:

161 Хімічні технології та інженерія

Ступень вищої освіти:

Магістр (освітньо-науковий рівень), Магістр (освітньо-професійний рівень)

Тривалість навчання:

1 рік 4 місяці, 1 рік 9 місяців

Форма навчання:

Денна, Заочна

Вид фінансування:

Бюджет, Контракт

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Технології органічних речовин, харчових добавок та косметичних засобів (магістр)”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *