10 додаткових переваг НТУ "ХПІ"
Спеціальність Харчові технології
Оберіть освітню програму для того, щоб дізнатися більше про конкурсні пропозиції (КП) та профілізації.
В Вашому персональному електронному кабінеті Ви знайдете такі самі освітні програми:
Показано один результат
-
Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства (бакалавр)
Освіта, яка гарантує роботу в найбільш розвинених сегментах харчової промисловості України. Спробуйте себе у виробництві основних видів харчових продуктів та напоїв, розробці нових технологій і дослідженнях в цій області.
КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ «ТЕХНОЛОГЇЇ ЖИРІВ, ПРОДУКТІВ БРОДІННЯ І ВИНОРОБСТВА»
Важливі посилання:
- Інструкція по вступу на 1 курс бакалаврату на основі ПЗСО (після 11 класів)
- Інструкція по вступу на 2-3 та 1 скорочений курс бакалаврату на основі МС, МБ, ФМБ (після коледжу)
- Вартість навчання та кількість ліцензійних місць
- Максимальні обсяги державного замовлення
- Перелік спеціальностей, яким надається особлива підтримка
- Терміни та дати вступної кампанії
- Правила прийому до НТУ “ХПІ”
- Корисні посилання для абітурієнтів
- Дізнайся чому потрібно обрати НТУ “ХПІ”
Дивіться актуальні спеціальності, освітні програми,
Вступ 2024
конкурсні пропозиції та предмети НМТ/ЗНО при вступі у 2024 року: