10 додаткових переваг НТУ "ХПІ"
Спеціальність J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Оберіть освітню програму для того, щоб дізнатися більше про конкурсні пропозиції (КП) та профілізації.
В Вашому персональному електронному кабінеті Ви знайдете такі самі освітні програми:
Відображаються усі з 2 результатів
-
Готельно-ресторанна справа (Бакалавр)
Формування загальних і фахових компетентностей нової генерації професіоналів, які володіють сучасним економічним та управлінським мисленням, теоретичними знаннями і практичними навичками для успішного розв’язання спеціалізованих складних задач і практичних проблем в економічній, організаційно-управлінській, проєктній, виробничо-технологічній, сервісній діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, які характеризуються комплексністю та невизначеністю умов.
-
Готельно-ресторанний бізнес (Магістр)
Підготовка висококваліфікованих фахівців, які мають загальні і спеціальні компетентності фахівця готельно-ресторанної справи, креативне мислення та на основі комплексного поєднання дослідницької, проєктної та підприємницької діяльності вирішують складні задачі інноваційного характеру в сфері готельно-ресторанного бізнесу.