241 - Готельно-ресторанна справа

Готельно-ресторанний бізнес (Магістр)

Підготовка висококваліфікованих фахівців, які мають загальні і спеціальні компетентності фахівця готельно-ресторанної справи, креативне мислення та на основі комплексного поєднання дослідницької, проєктної та підприємницької діяльності вирішують складні задачі інноваційного характеру в сфері готельно-ресторанного бізнесу. 

Опис

КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС»

 

Вид фінансування: бюджет/контракт

 

Контакти:

Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу

Адреса: 61002, м. Харків, вул. Г. Сковороди, 79/2, корпус У-5, 2 поверх, кімната 205. 

 

+38(095) 178-50-61
 Веб-сайт
 tourism@khpi.edu.ua

 

Завідувач кафедри:

доктор економічних наук, професор Якименко-Терещенко Наталія Василівна

 

Ступінь вищої освіти випускників:

магістр

Основні спеціальні навчальні дисципліни :

інновації та інноваційний інжиніринг у готельно-ресторанному бізнесі, міжнародні стандарти та якість обслуговування  у закладах готельно-ресторанного бізнесу, сучасні digital-технології в управлінні бізнес-процесами закладів готельно-ресторанного бізнесу, стратегічне управління маркетинговою діяльністю, девелопмент та управління ресурсами, Revunue менеджмент, HR-менеджмент готелів і ресторанів та етика бізнесу та інші. 

 

Характеристика спеціальності та спеціалізацій:

Конкурсна пропозиція «Готельно-ресторанний бізнес» спрямована на міждисциплінарну професійну підготовку фахівців, які мають поглиблені знання щодо управління бізнес-процесами в сфері готельно-ресторанного бізнесу, здатні застосовувати інноваційні методи та сучасні інструменти економіки та менеджменту, проводити прикладні аналітичні дослідження, приймати обґрунтовані рішення за умов невизначеності, розробляти проєкти розвитку на базі сучасних досягнень науки та передових практик готельно-ресторанного бізнесу. 

Мова навчання українська. 

 

Можливості працевлаштування:

Випускники програми можуть займати посади: менеджер (управитель) в готелях та інших місцях розміщення; менеджер (управитель) ресторану; менеджер (управитель) кафе (бару, їдальні); керівник малих підприємств-готелів та закладів ресторанного господарства без апарату управління, фахівець із готельної справи, фахівець із ресторанної справи, фахівець з туристичного обслуговування тощо. 

 

Медіаконтент:
 Наш Веб-сайт

 Наша група в Facebook

 Наша сторінка в Instagram

Наша сторінка в Telegram

 

Детальна інформація про освітню програму:

Інститут:

Галузь знань:

24 Сфера обслуговування

Спеціальність:

241 Готельно-ресторанна справа

Ступінь вищої освіти:

Магістр (освітньо-професійний рівень)

Тривалість навчання:

1 рік 4 місяці

Форма навчання:

Денна, Заочна

Вид фінансування:

Бюджет, Контракт

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Готельно-ресторанний бізнес (Магістр)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.