Опис
КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС»
Вид фінансування: контракт
Контакти:
Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу
Адреса: 61002, м. Харків, вул. Г. Сковороди, 79/2, корпус У-5, 2 поверх, кімната 205.
+38(095) 178-50-61
Веб-сайт
tourism@khpi.edu.ua
Завідувач кафедри:
доктор економічних наук, професор Якименко-Терещенко Наталія Василівна
Ступінь вищої освіти випускників:
бакалавр
Основні спеціальні навчальні дисципліни :
менеджмент готельно-ресторанного господарства, економіка готелів та ресторанів, маркетинг та брендинг готельно-ресторанного бізнесу, організація готельного господарства, організація туризму, організація ресторанного господарства, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства, технологія продукції ресторанного господарства, товарознавство та управління закупівлями, управління якістю продукції та послуг в готельно–ресторанному господарстві, фінансово-економічний аналіз в готельно–ресторанному бізнесі, підприємництво та бізнес-планування в готельно–ресторанному господарстві, проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства, інноваційне підприємництво та управління Startup-проєктами та інші.
Характеристика спеціальності та спеціалізацій:
Конкурсна пропозиція «Готельно-ресторанний бізнес» спрямована на підготовку фахівців, які володіють сучасними знаннями, методами та засобами щодо економіки та організації готельного і ресторанного господарства, технології продукції ресторанного господарства і устаткування закладів готельно–ресторанного господарства, управління якістю продукції та послуг, здійснення інноваційної діяльності; підприємництва і бізнес-планування в готельно–ресторанному господарстві; проведення фінансово–економічного аналізу, розроблення та запуску бізнес- і стартап-проєктів у готельному та ресторанному бізнесі тощо.
Мова навчання українська.
Можливості працевлаштування:
Випускники програми можуть займати посади: фахівець із гостинності (готелі, ресторани, туристичні комплекси та ін.), фахівець з туристичного обслуговування, фахівець із організації дозвілля, організатор туристичної і готельної діяльності, фахівець з готельного обслуговування, фахівець із спеціалізованого обслуговування, менеджери (управителі) в готелях та інших місцях розміщення; менеджер (управитель) ресторану; менеджер (управитель) кафе (бару, їдальні); керівники малих підприємств-готелів та закладів ресторанного господарства без апарату управління; керівники виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства, готелях та інших місцях розміщення тощо.
Медіаконтент:
Наш Веб-сайт
Відгуки
Відгуків немає, поки що.