241 - Готельно-ресторанна справа

Готельно-ресторанний бізнес (Бакалавр)

Освітня програма спрямована на підготовку висококваліфікованих і конкурентоспроможних на національному та міжнародному ринках праці фахівців, які володіють загальними і спеціальними компетентностями, соціальними навичками, здатні вирішувати комплексні практичні завдання під час професійної діяльності у готельно-ресторанному бізнесі з урахуванням особливостей функціонування суб’єктів сфери обслуговування

Опис

КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС»

 

Вид фінансування: контракт

 

Контакти:

Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу

Адреса: 61002, м. Харків, вул. Г. Сковороди, 79/2, корпус У-5, 2 поверх, кімната 205. 

 

+38(095) 178-50-61
 Веб-сайт
 tourism@khpi.edu.ua

 

Завідувач кафедри:

доктор економічних наук, професор Якименко-Терещенко Наталія Василівна

 

Ступінь вищої освіти випускників:

бакалавр

 

Основні спеціальні навчальні дисципліни :

менеджмент готельно-ресторанного господарства, економіка готелів та ресторанів, маркетинг та брендинг готельно-ресторанного бізнесу, організація готельного господарства, організація туризму, організація ресторанного господарства, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства, технологія продукції ресторанного господарства, товарознавство та управління закупівлями, управління якістю продукції та послуг в готельноресторанному господарстві, фінансово-економічний аналіз в готельноресторанному бізнесі, підприємництво та бізнес-планування в готельноресторанному господарстві, проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства, інноваційне підприємництво та управління Startup-проєктами та інші. 

 

Характеристика спеціальності та спеціалізацій:

Конкурсна пропозиція «Готельно-ресторанний бізнес» спрямована на підготовку фахівців, які володіють сучасними знаннями, методами та засобами щодо економіки та організації готельного і ресторанного господарства, технології продукції ресторанного господарства і устаткування закладів готельноресторанного господарства, управління якістю продукції та послуг, здійснення інноваційної діяльності; підприємництва і бізнес-планування в готельноресторанному господарстві; проведення фінансовоекономічного аналізу, розроблення та запуску бізнес- і стартап-проєктів у готельному та ресторанному бізнесі тощо. 

Мова навчання українська. 

 

Можливості працевлаштування:

Випускники програми можуть займати посади: фахівець із гостинності (готелі, ресторани, туристичні комплекси та ін.), фахівець з туристичного обслуговування, фахівець із організації дозвілля, організатор туристичної і готельної діяльності, фахівець з готельного обслуговування, фахівець із спеціалізованого обслуговування, менеджери (управителі) в готелях та інших місцях розміщення; менеджер (управитель) ресторану; менеджер (управитель) кафе (бару, їдальні); керівники малих підприємств-готелів та закладів ресторанного господарства без апарату управління; керівники виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства, готелях та інших місцях розміщення тощо. 

 

Медіаконтент:
 Наш Веб-сайт

 Наша група в Facebook

 Наша сторінка в Instagram

Наша сторінка в Telegram

 

Детальна інформація про освітню програму:

Інститут:

Галузь знань:

24 Сфера обслуговування

Спеціальність:

241 Готельно-ресторанна справа

Ступінь вищої освіти:

Бакалавр

Тривалість навчання:

2 роки 10 місяців, 3 роки 10 місяців

Форма навчання:

Денна

Вид фінансування:

Контракт

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Готельно-ресторанний бізнес (Бакалавр)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.